Sasi, Lemmakkala, Sarkkila, Muotiala, Palko, uistelu

LINKKEJÄ


Tähän osioon on kerätty lista internet linkeistä, joiden avulla pääset kätevästi hakemaan tietoa alueen kalastukseen ja paikallisiin palveluihin liittyen.

Listaa voidaan tarvittaessa myös täydentää, joten lähetä viesti (ks. ohje alla) jos tunnistat tällaisen osakaskuntaa ja sen jäseniä kiinnostavan linkin puuttumisen .

"Ota yhteyttä" sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta voi kätevästi edellä mainitun vinkin välittää osakaskunnalle.

KALASTUS

Hämeenkyrön Lopen osakaskunta on kuulunut 1.1.2019 alkaen Kokemäenjoen yläosan kalatalousalueeseen. Aiemmin osakaskunta kuului Mahnalanselän-Kirkkojärven kalastusalueeseen, mutta se lakkautettiin uuden kalastuslain myötä ja sulautettiin kolmen muun kalastusalueen kanssa Kokemäenjoen yläosan kalatalousalueeseen.


KALASTUSMATKAILU

Lähde kanssamme kalaan ja luontoon!

Oppaananne toimii Jan Peter Holm (AT)

Vuoden 2020 kalastusreissut nyt varattavissa! JPH Fishing & Outdoor oppaan kanssa pääset unohtumattomalle reissulle! Suosituin kalastusmuoto on ehdottomasti jigaus jolla kohdekaloina ovat kuha, ahven ja hauki, muita lajeja unohtamatta.

Muita kalastusmuotojamme on heittokalastus, pilkintä, onginta ja vetouistelu.

Vesillä liikumme Finval 555 Fishpro veneellä jossa Mercury XS Pro115 nelitahtimoottori, Motor Guide keulamoottori ja Lowrancen luotaimet. Vene on tehty heittokalastukseen ja on hyvin varusteltu kalastusta varten.

Kalareissuille pääset kanssamme Pirkanmaalla, Hämeenkyrössä, Tampereella ja Nokialla. Myös merelle suuntautuvat opasreissut Turun saaristoon ja tilauksesta myös muille rannikon kalapaikoille.


OSAKASKUNNAN ALUEEN "KYLÄSIVUJA"

Mahnalan kyläyhdistyksenä toimii perinteikäs Mahnalan Maamiesseura ry. Hämeenkyrön Mahnalan Maamiesseura on perustettu 11.3.1952.

Sasin seudun maa- ja kotitalousseuran tavoitteena on koota kylän ja lähiseudun väkeä yhteiseen virkistävään toimintaan ja kehittämään asuinympäristöä viihtyisämmäksi.

Tervetuloa Karhe-Seuran sivuille. Mukava että olet kiinnostunut kylämme asioista. Aktiivinen kyläyhdistyksemme ja muut alueen yhdistykset järjestävät paljon erilaisia tapahtumia ympäri vuoden.